miercuri, 9 decembrie 2009

Merry, Merry Bazart everyone!


„BAZART” Sibiu la a 2a ediţie:
pe 12, 13 decembrie 2009, Merry BAZART găzduieşte atitudini tinere : peste 30 de creatori de obiecte urbane pentru doritorii de imagini, sunete şi viziuni noi, într-o atmosferă contemporană cu djset, proiecţii şi ceai.

Cultura urbană este ceea ce facem din ea. Acest lucru fost demonstrat de prima ediţie a evenimentului „BAZART” care a avut loc pe 15 august 2009 la Sibiu.
Evenimentul pilot s-a născut ca un test şi în urma rezultatelor pozitive continuă să crească.
La prima ediţie am avut peste 800 de participanţi (vizitatori şi pasionaţi) veniţi din toate colţurile ţării, care şi-au impărtăşit creaţiile, ideile, s-au împrietenit, şi au avut parte de o zi însorită cu atmosferă funky.
A doua ediţie „Merry BAZART” continuă lista propunerilor originale, cu un program de 2 zile petrecăreţe, dublu de invitatţi şi maximul de participanţi posibil.
BAZART înseamnă iniţiativă, atitudine şi spirit creativ şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 80 de ani. Este primul eveniment de acest gen, din Sibiu organizat de o structură independentă, prin mijloace proprii
BAZART este marca M.a.M (Mădălina Zugravu, 27 ani, Alexandra Pâzgu 24 ani, Mădălina Bărdăuş 26 ani).

„Merry BAZART” , prima întâlnire a creatorilor de artă urbană din Sibiu va avea loc sâmbătă 12 decembrie şi duminică 13 decembrie între orele 10.00-21.00, la Floasiu
adresa:
Deschiderea oficială are loc pe 12 decembrie la ora 10.00.
Acest eveniment aduce la Sibiu 30 de tineri creatori de artă urbană (păpuşi, aşternuturi, perne, obiecte cu şi fără întrebuinţare practică) alături de un public însetat de noutate.
Atmosferă funky asigurată de un dj şi al său djset, proiecţii pe tavan, ceaiuri bio şi prăjiturele handmade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu