miercuri, 13 iulie 2011

Motzilov x Thrill of the Heel


Superdraguta Andreea de la Thrill of the Heel ne poarta creatiile! Daca nu ii stiti deja blogul, va recomandam sa aruncati o privire asupra stilului ei personal, pe care noi il foarte apreciem!

6 comentarii:

 1. Buna.Te-am adaugat in lista mea de bloguri si mi-ar face o deosebita placere daca si tu m-ai adauga.Iti multumesc mult.O zi placuta.
  Blogul meu este: http://magmonicpresent.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna!
  Ai aici o pereche de super role retro
  http://www.okazii.ro/catalog/57481104/role-retro.html la dulciika@yahoo.com
  Te intereseaza?
  (negociabil)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place fustita mult de tot este singurul model care imi vine bine

  RăspundețiȘtergere
 5. Hi Dear,

  You have a wonderful style and I would like to
  invite you to join www.STARPIQ.com

  It is a New Fashion Community where you can share your looks and get stars from bloggers, editors and fashion stylist/designers.

  Hope to see you soon on STARPIQ

  Happy Tuesday,

  Nicoleta

  www.nicoleta.me

  RăspundețiȘtergere
 6. Cute skirt :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
  Maria V.

  RăspundețiȘtergere